augustus 13

Heartbeat ~ onbezorgd naar concerten en festivals!

0  comments

Heartbeat ~ onbezorgd naar concerten en festivals!

“Papa thuis!’ Mink rent naar de voordeur en geeft Ry een dikke knuffel. Hij had niet verwacht dat hij papa nog zou zien voordat hij naar bed moest. Stiekem belde Ry mij om te zeggen dat hij net op tijd thuis zou zijn! Wat een energie heeft zo’n kleintje, al stuiterend gaat hij uiteindelijk toch lekker slapen. Tijd voor ons om even samen te zijn.

In plaats van liggend in bed een e-book lezen trekken we de lekkerste rosé van deze zomer open en luisteren (en kijken) samen muziek. Een avond zoals we lang niet meer gehad hebben, lekker laat naar bed (half 12 is tegenwoordig extreem laat) en je laten leiden langs de youtube aanbevelingen. Van echte country, waarbij ik met tranen in de ogen luister naar de prachtige tekst van Man in Black van Johnny Cash, belanden we uiteindelijk in de rock & grunge van de jaren 90. Silverchair, Green day, Soundgarden, Nirvana, Pearl Jam, Linkin park, etc etc

 

“Vroeger was alles beter”, wat kan nostalgie toch fijn voelen.

We denken terug en dromen van de concerten en festivals waar we geweest zijn, we vinden zelfs een aftermovie van Lowlands 2007!! Plots, volgens mij was het bij een opname van Tool die we tegenkwamen, herinner ik me dat heartbeats tijdens een concert mij altijd van de wijs brachten. Vaak aan het begin van een concert, zoals bij Robbie Williams en van bands op Speedfest, maar ook soms zomaar halverwege de setlist bij één nummer. Vreselijk vond ik dat, het zweet brak me uit en ik kreeg steevast een naar en onbestemd gevoel.

Zou dat een aanwijzing geweest zijn? Zou mijn hart onbewust gereageerd hebben? En zou ik dat nu nog hebben?

Ik weet wel dat ik droom van een tijd dat ik weer onbezorgd naar concerten en festivals kan, zonder de spanning dat ik overprikkeld raak of hartritmestoornissen krijg. Dat is dan ook één van de vele doelen: na mijn operatie naar een concert, of liever nog een weekend lang naar een festival!

 

Songs met een heartbeat:

http://www.songfacts.com/blog/writing/16_songs_with_a_heartbeat/

Loved this? Spread the word


About the Author

Floortje

Related posts

Is karma een bitch?

​Read More

Ik ben er nog!

​Read More
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

>