juli 3

‘Open je hart en de wereld opent zich voor jou’, bedankt voor je hartverwarmende reactie!

0  comments

‘Open je hart en de wereld opent zich voor jou’, bedankt voor je hartverwarmende reactie!

Ik ben overdonderd door de vele hartelijke, lieve, meelevende, inspirerende en kritische reacties die ik van jullie heb mogen ontvangen nadat ik mijn verhaal gedeeld heb. Teveel om iedereen persoonlijk een bericht terug te sturen, ik heb mijn best gedaan dat zoveel mogelijk wel te doen.

Ik ben dankbaar voor mijn dierbaren dicht bij me die me gesteund hebben om mijn verhaal te kunnen doen. Misschien was dat nog wel het spannends van allemaal. Wat zouden Ry, mijn ouders, schoonouders, (schoon) zus, zwager(s) en beste vrienden er wel niet van vinden?!?

Toen ik de afgelopen weken werkte aan de website was dat een welkome afwisseling in mijn dagelijkse bestaan. Begrijp me niet verkeerd, ik geniet van ieder moment met Mink, maar af en toe iets anders is ook fijn. Daarna floepte de tekst, die ik schreef ter inleiding van mijn nieuwe website er zo uit en poste ik het meteen. Een beetje impulsief dus, eigenlijk niets voor mij nadenkend en perfectionistisch als ik ben.

Daarna begonnen de twijfels, wat zouden de lezers er van vinden?

Help!, ik heb de teksten niet gecheckt op spelfouten! Telkens als iemand reageerde las ik het hele ‘over mij’ verhaal opnieuw om met de ogen van diegene te lezen en te bedenken wat het met hem of haar deed. Ik werd er stapelgek van, dus ben ik er maar mee opgehouden…. Iets wat ik geleerd heb tijdens deze hele reis is dat je jezelf vaker druk maakt om de dingen die niet gebeurd zijn dan wel (met dank aan mijn coach Léon).

Met de wetenschap dat er dus altijd mensen zijn die vinden dat je zo’n persoonlijk verhaal niet behoort te delen, of die denken dat ik zielig gevonden wil worden, ben ik gestopt met twijfelen. Zelf was ik eerder ook zo iemand. Eén van de mensen die reageerde gaat zelf door een moeilijke periode. Ik was daar heel kritisch over, ik vond ook dat je dat allemaal maar voor jezelf moet houden en dat diegene op een negatieve manier aandacht vroeg. Tot ik nu zelf in deze situatie zit. Ik las de website van deze reageerder en ben onder de indruk van het verhaal. Soms heeft inzicht tijd nodig. Er zullen dus ook nu bij mij mensen zijn die er zo over denken, dat is prima.

Mocht je mij willen volgen, schrijf je dan in en ontvangt mijn hartopeners.

P.S. Ik heb me inderdaad drukker gemaakt om datgene wat niet gebeurde. Ik heb van mijn dierbaren en alle andere lezers louter hartverwarmende reacties gehad.

Loved this? Spread the word


About the Author

Floortje

Related posts

Is karma een bitch?

​Read More

Ik ben er nog!

​Read More
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

>