april 18

Wheel of fortune

0  comments

Wheel of fortune

Als ik mezelf toesta in de nevelen van de ziel, het onderbewustzijn en de geestelijke wereld te verblijven ‘vergeet’ ik mijn fysieke lichaam. De prijs die ik betaal voor mijn gave is de opgave om weer terug te komen. 

Op een bijzondere ochtend in augustus 2019 schreef ik:

Er is iets veranderd, ik ben blij en gelukkig nu ik ontwaak. De nieuwe dag begint zonder het gevoel te moeten overleven. Na maanden van strijd om wakker te ‘mogen’ worden en eigenlijk niet wakker te ‘willen’ worden. 

Ik krijg rillingen over mijn hele lijf, dit is een overwinning een euforisch gevoel!!! Ik mag er zijn, ik ben er, ik mag leren met de overgang van slapen naar waken om te gaan zonder bang te zijn. Het gaat niet over leven en dood, maar over reizen tussen twee werelden.

#astraal #lucht #ziel #werelden #binnenwereld #denken #voelen #willen #verbinding #dromen #euforie


Destiny, change of course. 

Whether day or night, the Wheel of Fortune is always in motion. Some call it fate; others, destiny. It’s possible to go for months or years without feeling its presence…but when this card appears, the eye of the wheel is fixed upon you. Don’t be surprised if there’s a change of course heading your way. something you’d least expect. Whatever happens to you during this time, know that it is bringing you closer to your life’s purpose.

Wheel of Fortune
Wild Unknown Tarot, Artist Kim Krans, http://www.thewildunknown.com

Loved this? Spread the word


About the Author

Floortje

Related posts

Een potje knopen

​Read More

Maybe time running out is a gift

​Read More

Bij me dragen

​Read More
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

>